NAGRADNI FOTONATEČAJ

V času pandemije korona virusa imamo omejeno gibanje in druženje. Zaenkrat se na potep lahko odpravimo sami ali v krogu družine in to le znotraj svoje občine, morda kmalu spet tudi širše. To je idealen čas, da malo boljše spoznamo našo bližjo okolico.

In glede na to, da se ne moremo videti in skupaj odpraviti na planinski pohod s krožkom, vas vabimo, da z nami delite utrinke iz vaših vsakodnevnih sprehodov po naravi, krajših in daljših raziskovanj novih zanimivih kotičkov.

Da vam na teh potepih ne bo dolgčas in da vas še malo bolj motiviramo, da ste pozorni na lepote narave okoli vas, smo pripravili nagradni fotonatečaj.

Temi fotonatečaja sta dve:

  • NARAVA (ŽIVALI, CVETOČE RASTLINE): na potepih bodite pozorni na tiste manjše in večje in jih skušajte uloviti v objektiv.
  • JAZ, MI (MOJA DRUŽINA) NA POTEPU: naredite »selfie« na kaki lepi lokaciji, naj bo resen ali hecen, uporabite domišljijo…

Gotovo nekaj primernih fotografij iz zadnjih par “korona” tednov celo že imate in je za začetek dovolj, da malo pobrskate po telefonu.

Fotonatečaj je razpisan za 3 starostne kategorije:

  • 1. – 5. razred
  • 6. -9. razred
  • dijaki in odrasli

Torej lahko sodelujejo tudi starši.

Fotografije boste naložili v 6 različnih FOTOALBUMOV.

Kako?

Klikneš na povezavo na album. Ko se ti odpre album, klikni zgoraj na 2. ikono – dodaj v album (kvadratek z dvema hribčkoma notri in plusom v zgornjem desnem kotu) in izberi fotografijo iz računalnika ali mobitela (v zgornjem desnem kotu piše “Izberite iz računalnika; pri mobitelu se pa fotografije itak prikažejo). Upamo, da bo šlo. Če ne, nas kontaktirajte in zaprosite za pomoč – pišite na tamara.celhar(afna)gmail.com.

Povezave na fotoalbume:

NARAVA (1.-5. r)

NARAVA (6. -9. r)

NARAVA (dijaki, odrasli)

JAZ, MI NA POTEPU (1.-5. r)

JAZ, MI NA POTEPU (6.-9. r)

JAZ, MI NA POTEPU (dijaki, odrasli)

 

Rok oddaje fotografij je torek, 5.5.

Nagrade bodo praktične narave.

Fotografska dela bo ocenila komisija sestavljena iz odraslih članov Planinskega društva Izola.

V mesecu maju bo razglasitev rezultatov. Objavili jih bomo spletni strani. Na spletni strani bodo objavljene vse prispele fotografije, na posebnem mestu pa bodo izpostavljena nagrajena dela. Ko se vrnemo med šolske klopi, boste nagrajenci tudi prejele nagrade.

Obilo sreče pri »fotolovu«.

Ta vnos je bil objavljen v Novice. Zaznamek za trajno povezavo.